duminică, 19 aprilie 2015

scholl velvet smooth cu cristale de diamant

salutare dragilor!
Inainte de Pasti a venit si la mine iepurasul cu acest pachet minunat , care contine pila electronica SchollVelvet Smooth, gel emolient pentru picioare , 5 pliante pentru prietenele mele si regulamentul campaniei.


Astazi va prezit un produs nou care am ocazia sa il testez datorita faptului ca sunt  BUZZer :) asa ca daca doriti si voi sa testati produse va puteti inregistra aici http://buzzers.ro/invite/a72915e7259c2c8a8b097fc48ff59710

Produsul primit spre testare este SchollVelvet Smooth cu cristale de diamant. Va intrebati ce este acest produs? Ei bine este o pila electronica cu cristale de diamant, o pila electronica pentru ingrijirea talpilor, cristalele de diamant  permit utilizarea cu succes a pilei pentru o perioada indelungata, nu are lame ceea ce din puctul meu de vedere este un mare avantaj, nu risti sa te ranesti.
De asemenea dupa utilizarea pilei electronice Scholl Velvet Smooth, foloseste Gelul emolient Velvet Smooth pentru picioare! Acesta va elimina ultimele reziduuri de piele, lasand-uti picioarele curate si relaxate.
 Mai multe despre pachet vizualizati filmuletul meu de prezentare.


Asa ca am pus pila la treba cu prima ocazie, ca na a venit primavara si trebuie sa fiu pregatita , ca nu se stie cum vine marea caldura si renunt la pantofi.
In numai cateva minute am obtinut niste calcaie de invidiat .vedeti filmuletul de mai jos cu utilizarea pilei


Sunt multumita de rezultatul obtinut, o piele a calcaielor catifelata :)

In concluzie nu pot decat sa zic Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant chiar isi face treaba.
 O recomand!

Un comentariu:

  1. Pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi cu Cristale de Diamant este foarte eficienta, capul rotativ abraziv cu cristale de diamant indeparteaza delicat pielea uscata de pe talpi, iar crema care mi-a fost recomandata intens hidratanta tot din gama Scholl completeaza ritualul de infrumusetare si catifeleaza picioarele, lasand o senzatie placuta si racoroasa. http://timez.ro/pila-electronica-scholl-velvet-smooth-express-pedi-cu-cristale-de-diamant/

    RăspundețiȘtergere