luni, 15 octombrie 2012

Oktal, „Promisiuni respectate. Din 1999”



Cel putin o data pe luna auzim la Tv sau citim pe net cate un reportaj/articol de" taca luata " de cuparaturi pe net. Fie prododusele nu sunt cele comandate, fie calitatea lor lasa de asteptat sau pur si simplu nu primesti ce ai comandat.
Cati dintre noi avem incredere in cumparaturile online, putin sunt sau multi nu pot sa spercific acum insa, cei care au  increderea acestui gen de  cumparaturi si stiu unde sa o faca, sunt super incantati. Cate site-uri din Romania sunt credibile, cate isi respecta promisiunile, cate sunt de incredere? Nu am sa enumer acum sau nu am sa fac o statistica luata de pe alt site sau blog insa am sa va spun cert ca unul dintre ele este Oktal.ro. Cred ca majoritatea cumparatorilor online au auzit de el si cu siguranta sunt multumiti pentru ca altfel nu ar fi rezistat pana acum, dat fiind faptul ca a fost infiintat in anul 1999, ceea ce nu e de neglijat si bravo lor ca au reusit sa se mentina pe picioare in conditiile actuale.
Avand ca slogan: Promisiuni respecatate din 1999" spune totul, cei noi isi fac din prima o parare si vorba aceea, primul impact este cate o data decisiv. Dar oare pentru cati conteaza in ziua de azi o promisiune...auzim in fiecare zi cate una, fie ca Guvernul ne promit salarii mari, fie ca seful, fie ca un prieten ne promite ca ne ajuta cu ceva, dar cate dintre acestea sunt respectate? ....mmmm...nu as vrea sa fiu foarte pesimista insa sunt respecatate doar de oamnenii seriosi care le fac...care sunt aceia stiti voi...Deci cat mai conteaza o promisiune in ziua de azi?...poate nu foarte mult insa daca nu ar mai fi si acestea, nu ar mai exista fapte fara ele...
Un magazin online pentru a fi longevin si asi pastra si a acapara noi clienti trebuie in primul rand sa isi respecte promisiunile, sa isi respecte cumparatorii , ceea ce ofera si Oktal. ro. Fiind in Top 5  magazine de IT&Camp din Romania acesata spune multe. Asa dar daca continua tot asa au sansa de a ramane unul din cele mai longevive maganie online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu