miercuri, 27 iulie 2011

despre Sisi

Si daca am intitulat " despre Sisi" sa va povestesc ceva despre pisica casei, e frumoasa , facea prostioare mari cand era mai mica si mai mici acum cand a crescut, a distrus canapeaua pe interior binenteles ca e fata de oras si nu se face de ras...intre timp si-a gasit printul(asta dupa trei ani de chin pentru ea si noi)si mai nou ne-a facut "bunici".
Deci... am asistat acum o saptamana la o "nastere" live...Sisi printesa casei a facut doi picisi tare dragalasi , insa dansa mai ocrotitoare din fire noaptea i-a mutat ...sub pat("pregatit" de ea cu multaaa munca cu cateva ore de marele evenimet si cu manichiura facuta totodata)...asa ca nu am reusit sa le fac poze la "sarmalutele cu codite"(stie cine citeste); cum nu am vrut sa ai fac o integistare life cum face puiuti, cica m-au coplesit emotiile si am uitat, am reustit abea acum sa ai fac un filmulet...nu e foarte reusit .
Asa ca astazi m-a lasat, sa zic asa, sa ai fac vedete, daca tot au facut ochisori, si sa ai pun pe blog...of course...a zis sa nu ai deocheati asa ca, aveti grija sa ...stiti voi.....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu